Download e-book for iPad: Torpasta tervakaupunkiin: Historiallinen romaani (Finnish by J.A. Ojelmus

By J.A. Ojelmus

Tämä on 1800-luvulle sijoittuva fiktiivinen elämänkerta. Siinä seurataan pojan vaiheita lapsuudesta nuoreksi aikuiseksi saakka. Hän kehittyy lahjakkaasta torpan pojasta rakastamaan kykeneväksi ja työtä pelkäämättömäksi nuoreksi mieheksi.
" Historiassa muistetaan yleensä sodat kaikkein pisimpään ja niistä kirjoitetaan eniten, mutta silti olen vanhuudessani ajatellut rauhan olevan paljon sotaa tärkeämmän, ja minusta sodat ovat turhia ja uskonkin ihmisten lopulta oppineen sen läksyn, että verta vuodattamalla ja väkivalloin ei voiteta mitään.
Ihmisen elämässä rakkaus on vihaa ja kateutta paljon merkityksellisempää, ja paras muisto meistä jää jälkipolville, kun olemme eläneet siten, että olimme tuhonneet niin vähän kuin suinkin eikä meistä ole siten jälkeenpäin pahaa sanottavaa kenelläkään. Isien hyvät teot kuljettavat hyvää kolmanteen ja neljänteen polveen ja vielä kauemmaksikin, vaikka suvusta jää merkintöjä aikakirjoihin useless silloin, kun joku on ryhtynyt tihutöihin."

Show description

Read Online or Download Torpasta tervakaupunkiin: Historiallinen romaani (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download PDF by Aija Hannila: Child of Light (Finnish Edition)

"It's windy within the wooded area this day. I peer heavily on the petals of the starflower. I kneel to the earth, my palms moisten from the earth, leaves of the lingonberry press at the backs of my palms. I immerse myself within the starflower. i'm within a white gentle. the sunshine displays yellow, eco-friendly, blue. The just-opened petals of the starflower have a red blush to them.

Anna minulle rauha (Finnish Edition) - download pdf or read online

Joel asuu alkoholisoituneen isänsä kanssa syrjäytyneenä ja maailmalta paenneena; läheisriippuvuuden ja muutoksenpelon luomassa psyykkisessä ansassa. Häpeä tekee avun pyytämisestä nöyryytystä. Mutta nöyrtymättä ei löydä itseään, eikä löytämättä itseään löydä mielenrauhaa…"Anna minulle rauha" on psykologinen kehitystarina alkoholistin aikuistumassa olevasta lapsesta, joka aloittaa haastavan, sisäisiä ristiriitoja täynnä olevan henkisen matkan "juoponpojasta" omanarvontuntoiseksi ihmisyksilöksi.

Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition) - download pdf or read online

Opas aikidon perustekniikat omaaville. Kirjassa on esitelty joukko sovellettuja tekniikoita sisältäen yhdistelmätekniikoita sekä vastatekniikoita. Mukana on myös tekniikoita, joissa toisella on aikidon puinen ase.

Get Nadeschda Yhdeksän laulua (Finnish Edition) PDF

HardPress vintage Books sequence

Additional resources for Torpasta tervakaupunkiin: Historiallinen romaani (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Torpasta tervakaupunkiin: Historiallinen romaani (Finnish Edition) by J.A. Ojelmus


by Kenneth
4.1

Rated 4.94 of 5 – based on 39 votes