Get Anna minulle rauha (Finnish Edition) PDF

By T. H. Hukka

Joel asuu alkoholisoituneen isänsä kanssa syrjäytyneenä ja maailmalta paenneena; läheisriippuvuuden ja muutoksenpelon luomassa psyykkisessä ansassa. Häpeä tekee avun pyytämisestä nöyryytystä. Mutta nöyrtymättä ei löydä itseään, eikä löytämättä itseään löydä mielenrauhaa…

"Anna minulle rauha" on psykologinen kehitystarina alkoholistin aikuistumassa olevasta lapsesta, joka aloittaa haastavan, sisäisiä ristiriitoja täynnä olevan henkisen matkan "juoponpojasta" omanarvontuntoiseksi ihmisyksilöksi. Se on tarina häpeästä ja epätoivosta, mutta myös ystävyydestä ja rakkaudesta, joka voittaa pelon.

Tarina antaa toivoa ja vertaistukea kaikille, joiden lapsuutta on varjostanut vanhempien ongelmien luoma turvattomuus ja häpeä.

Show description

Read or Download Anna minulle rauha (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Child of Light (Finnish Edition) - download pdf or read online

"It's windy within the wooded area this day. I peer heavily on the petals of the starflower. I kneel to the earth, my arms moisten from the earth, leaves of the lingonberry press at the backs of my palms. I immerse myself within the starflower. i'm inside of a white mild. the sunshine displays yellow, eco-friendly, blue. The just-opened petals of the starflower have a crimson blush to them.

Download e-book for iPad: Anna minulle rauha (Finnish Edition) by T. H. Hukka

Joel asuu alkoholisoituneen isänsä kanssa syrjäytyneenä ja maailmalta paenneena; läheisriippuvuuden ja muutoksenpelon luomassa psyykkisessä ansassa. Häpeä tekee avun pyytämisestä nöyryytystä. Mutta nöyrtymättä ei löydä itseään, eikä löytämättä itseään löydä mielenrauhaa…"Anna minulle rauha" on psykologinen kehitystarina alkoholistin aikuistumassa olevasta lapsesta, joka aloittaa haastavan, sisäisiä ristiriitoja täynnä olevan henkisen matkan "juoponpojasta" omanarvontuntoiseksi ihmisyksilöksi.

Read e-book online Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition) PDF

Opas aikidon perustekniikat omaaville. Kirjassa on esitelty joukko sovellettuja tekniikoita sisältäen yhdistelmätekniikoita sekä vastatekniikoita. Mukana on myös tekniikoita, joissa toisella on aikidon puinen ase.

Extra info for Anna minulle rauha (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Anna minulle rauha (Finnish Edition) by T. H. Hukka


by Ronald
4.1

Rated 4.04 of 5 – based on 32 votes