Download e-book for iPad: Alma, Elma ja kumppanit verkossa (Finnish Edition) by Marjatta Laine

By Marjatta Laine

Alma, Elma ja kumppanit verkossa

Iäkkäämmät ihmiset ovat usein ongelmissa netin erilaisten mahdollisuuksien edessä. Elma ja kumppanit ihmettelevät nettiin ja elämään yleensäkin liittyviä asioita, joihin Alma puolestaan löytää ratkaisuja netistä.

Pienillä kertomuksilla avataan netin mahdollisuuksia antaen osassa myös linkki avuksi.

Monet näistä tarinoista on julkaistu netissä blogissa, mutta mukana on myös uusia tarinoita. Kaikki tarinat ovat todellisuudessa tapahtuneita!

Antoisia hetkiä Alman, Elman ja kumppanien seurassa!

Show description

Read or Download Alma, Elma ja kumppanit verkossa (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download e-book for iPad: Child of Light (Finnish Edition) by Aija Hannila

"It's windy within the wooded area this present day. I peer heavily on the petals of the starflower. I kneel to the earth, my palms moisten from the earth, leaves of the lingonberry press at the backs of my palms. I immerse myself within the starflower. i'm within a white gentle. the sunshine displays yellow, eco-friendly, blue. The just-opened petals of the starflower have a red blush to them.

Get Anna minulle rauha (Finnish Edition) PDF

Joel asuu alkoholisoituneen isänsä kanssa syrjäytyneenä ja maailmalta paenneena; läheisriippuvuuden ja muutoksenpelon luomassa psyykkisessä ansassa. Häpeä tekee avun pyytämisestä nöyryytystä. Mutta nöyrtymättä ei löydä itseään, eikä löytämättä itseään löydä mielenrauhaa…"Anna minulle rauha" on psykologinen kehitystarina alkoholistin aikuistumassa olevasta lapsesta, joka aloittaa haastavan, sisäisiä ristiriitoja täynnä olevan henkisen matkan "juoponpojasta" omanarvontuntoiseksi ihmisyksilöksi.

New PDF release: Aikido - Sovellettu tekniikka (Finnish Edition)

Opas aikidon perustekniikat omaaville. Kirjassa on esitelty joukko sovellettuja tekniikoita sisältäen yhdistelmätekniikoita sekä vastatekniikoita. Mukana on myös tekniikoita, joissa toisella on aikidon puinen ase.

Additional resources for Alma, Elma ja kumppanit verkossa (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Alma, Elma ja kumppanit verkossa (Finnish Edition) by Marjatta Laine


by Kenneth
4.5

Rated 4.15 of 5 – based on 50 votes